Polední menu na víkend 20. a 21. srpna
Polední menu na víkend 20. a 21. srpna
a
Polévka: Česneková se smetanou, sýrem a krutóny – 20 Kč
VEPŘOVÉ MEDAILONKY Z PANENKY se zapečeným sýrem encián
s brusinkami, americké brambory, naše malá
tatarská omáčka (150 g) – 95 Kč / BL
KUŘECÍ PRSÍČKO špikované anglickou slaninou a gratinované parmazánem, servírované s mrkvovým pyré, mačkané brambory se smetanou
a přelité máslem (140 g) – 92 Kč / BL
TĚSTOVINOVÝ SALÁT se zeleninou, vejci a tuňákem v bazalkovém dresingu s čerstvou bazalkou (100/300 g) – 90 Kč
Ulehčete si práci
Registrujte se k odběru poledního menu na mail a my Vám jej každý den, brzo ráno, pošleme.
Ve Velvetu fandíme našim
Sledujte s námi dění v Riu z naší zahrádky
a možná se dočkáme dalšího
historického rekordu… #RokZátopka
Polévka: Česneková se smetanou, sýrem a krutóny – 20 Kč
VEPŘOVÉ MEDAILONKY Z PANENKY se zapečeným sýrem encián s brusinkami, americké brambory, naše malá tatarská omáčka (150 g) – 95 Kč / BL
KUŘECÍ PRSÍČKO špikované anglickou slaninou a gratinované parmazánem, servírované s mrkvovým pyré, mačkané brambory se smetanou a přelité máslem (140 g) – 92 Kč / BL
TĚSTOVINOVÝ SALÁT se zeleninou, vejci a tuňákem v bazalkovém dresingu s čerstvou bazalkou (100/300 g) – 90 Kč
I na tohle známe odpověď.
a
TATARSKÝ BIFTEK z hovězí svíčkové, topinky (100 g) – 129 Kč
FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA na směsi čerstvé zeleniny a trhaných listů s medovo – hořčičným dresingem 100/300g – 129 Kč
CANDÁT pečený na másle s cherry rajčátky a bylinkovým olejem 180g – 189 Kč
Magazín ze života Pasáže
Máte něco na srdci? Kontaktujte nás.
Zarezervujte si stůl, dokud je místo
Dělí vás od něj jen jeden telefonát na čísle +420 608 305 150